Mijn favorieten

Over Stege Makelaardij in Zuidwolde, Hoogeveen en Zuidwest Drenthe

Drijvende kracht achter het kantoor is Bert-Jan Stege. Bert-Jan is in 1995 begonnen met de opleiding tot het vakdiploma makelaar in onroerende goederen. In 1996 heeft hij als stagiar een kans gekregen om praktijkervaring op te doen bij Noord Veluwse Makelaardij in Heerde. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen en is daar met groot plezier tot medio 2007 blijven werken. Ondertussen zijn vakdiploma behaald en de opleiding tot WOZ afgerond. In 2007 werd het tijd voor een nieuwe ervaring. Deze heeft Bert-Jan tot medio 2008 opgedaan bij Drieklomp Makelaars & Rentmeesters, een specialist in exclusief vastgoed en agrarische objecten. Het werkgebied was voornamelijk de regio vanaf Zwolle tot Groningen en Leeuwarden. In juli 2008 volgde de overstap naar De Haan Makelaars in Epe en Elburg. Een modern en snel groeiend makelaarskantoor wat een stevige marktpositie heeft veroverd en een begrip is geworden in het gebied tussen Apeldoorn en Zwolle.
In 2009 is Bert-Jan geslaagd voor de praktijktoets tot registermakelaar-taxateur in onroerende zaken en mag de titel RMT sindsdien voeren. Daarop volgde de beëdiging als lid van de NVM.
In 2012 kwam het besluit om een eigen kantoor te starten en vanaf 1 december 2012 is Stege Makelaardij een feit. De stap naar een eigen onderneming is groot en intensief. Maar ook boeiend, inspirerend, uitdagend, leerzaam en interessant. Werken op een manier zoals je zelf vindt dat het hoort. Goed makelen is verbinden: wensen, eisen, behoeften, dromen en mensen. Een heel boeiend vak waarin een allround-makelaar een ontzettend leuke baan heeft. Verstand hebben van veel facetten. Kennis van bouwkunde, privaat- en publiekrecht, economie, administratie, marketing en mensen. Duidelijke taal spreken, helder en betrouwbaar zijn. En natuurlijk resultaat gericht.
 > een jong kantoor met moderne dienstverlening

> opvallende tuinborden en duidelijke herkenbare huisstijl

> actieve promotie van uw pand via Funda en Social Media

> de makelaar/ondernemer woont in Zuidwolde

> pro-actieve betrokken werkhouding gericht op uw belang

> gratis App van Stege Makelaardij

 
> actuele website met een overzichtelijk aanbod

> moderne marketing- en communicatiemiddelen

> aangesloten bij NVM & NRVT & VastgoedCert

> beëdigd NVM-lid en volledig gecertificeerd

> altijd rechtstreeks contact met uw makelaar

> heldere tariefstructuur

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring