Mijn favorieten

Aankopen via Stege makelaardij NVM makelaar in Zuidwolde, Hoogeveen en Zuidwest Drenthe

Het zoeken naar uw droomhuis lijkt op zich eenvoudig. U heeft uw voorkeuren qua omgeving, prijsklasse, ligging, stijl en type woning. Bovendien is er veel aanbod en via internet kunt u zich eenvoudig en op uw gemak oriënteren. Toch is het uiteindelijk vinden en daadwerkelijk kopen van de meest geschikte woning een omvangrijk proces. Allerlei factoren zijn van belang en spelen een rol bij het maken van uw keuze. Denkt u eens aan:
  • zoeken en bezichtigen
  • verzamelen en controleren van informatie
  • onderzoeken van de bouwkundige conditie
  • rechten en plichten die op het perceel zijn gevestigd en van invloed zijn op het gebruik of de waarde
  • welke bestemming heeft de gemeente toegekend aan het perceel
  • zijn er uitbreidingsmogelijkheden
  • goed onderhandelen over koopprijs en overige voorwaarden
  • opstellen van een goed koopcontract
  • de oplevering door de verkopers
  • een correct verloop van de notariële eigendomsoverdracht
Daarom kiezen steeds meer kopers voor de begeleiding door een aankoopmakelaar. Dat is een makelaar die alleen werkt voor de koper en niet voor het belang van de verkoper. De aankoopmakelaar is een specialist die de feiten op nuchtere wijze beoordeeld en u een eerlijk en betrouwbaar advies geeft. Dat geeft u het vertrouwen om de juiste keuze te maken. Is de gevraagde prijs wel reëel in verhouding tot de kwaliteit van de woning? Is een bouwkundige keuring verstandig? Hoe verloopt het onderhandelingsproces? Wat is eigenlijk een goed bod? Wat voor mogelijkheden biedt het bestemmingsplan? Zijn er eigenlijk juridische bijzonderheden? Welke rechten heeft u als er achteraf iets niet in orde is? Allemaal facetten die u met uw aankoopmakelaar bespreekt en waarbij u zekerheid wordt geboden.


Stege Makelaardij kan u op vakkundige wijze begeleiden bij het aankoopproces. Samen gaan we zoeken, vinden, bezichtigen, onderzoeken, analyseren en onderhandelen. U bekijkt het aanbod met uw gevoel om te ontdekken of het aanbod bij u past. Wij onderzoeken het aanbod en geven u een nuchter advies. Bij aankoop wordt u ook begeleid bij het controleren van het koopcontract, de oplevering van de woning en bij de notariële eigendomsoverdracht. Dat levert u veel zekerheid en gemak op! Bovendien kunnen we met een slimme strategie ook geld voor u besparen!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring