Mijn favorieten

Stille verkoop

Regelmatig ontvangen wij een opdracht tot verkoop van een woning, waarbij de verkoper nog geen concrete publiciteit wil rondom de te verkopen woning. De betreffende woning wordt dan te koop aangeboden via de zogenaamde 'stille verkoop'. Er wordt geen bord geplaatst en de woning wordt dan niet via internet in verkoop geplaatst. Er is sprake van een vertrouwelijke verkoopopdracht.

Wilt u via stille verkoop uw woning verkopen?
Overweegt u om u woning te verkopen, maar wilt u het nog niet bekend maken? Dan is stille verkoop wellicht een interessante mogelijkheid voor u. Uw woning wordt nog niet op internet of andere media aangeboden, er komt geen bord in de tuin, kortom er wordt geen ruchtbaarheid aan gegeven. De verkoopstrategie wordt dan in overleg met u bepaald. Woningzoekers uit de portefeuille van Stege Makelaardij kunnen discreet worden benaderd, wellicht vinden we daarbij al een goede koper. Mocht dat niet zo zijn, dan bepalen we in overleg de volgende stap. Vaak merken we dat potentiële kopers die vanuit stille verkoop een woning kunnen kopen, een extra motivatie hebben omdat hen een unieke aanbieding wordt gedaan. Ook kunnen we uw woning wel onder aandacht brengen van andere NVM-makelaars die - uiteraard in overleg met ons - uw woning kunnen aanbieden aan de eigen zoekers. 
Zo kunt u profiteren van een geruisloze verkoop, informeert u naar de mogelijkheden als u hierin geïnteresseerd bent. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring